Perfect serve

Koffie is een steeds belangrijker onderdeel van de totaalbelevening van uw horecaonderneming. De kwaliteitsverwachting van koffie groeit en gasten nemen dit mee in de beoordeling van uw onderneming. Vaak is een kop koffie de laatste fase van het restaurantbezoek. Dit is de uitgelezen kans om een goede laatste indruk te maken! Om een extra beleving toe te voegen aan latte koffie, kunt u kiezen voor de ‘Perfect Serve’. Hiermee creëert u voor het oog van de gast de verleidelijke laagjes van de Latte Macchiato.

 STAPPENPLAN VOOR DE ‘PERFECT SERVE’

  1. Vul een Latte Macchiato glas met melkschuim. Afhankelijk van uw apparatuur kan dit handmatig met het stoompijpje of via uw volautomatische koffiemachine
  2. Bereid de espresso in een speciaal espressokannetje
  3. Plaats het gevulde Latte Macchiato glas, een lange lepel en het espresso kannetje op een klein dienblad
  4. Serveer het dienblad en maak de Latte Macchiato af aan tafel, door de espresso langzaam in het midden van het glas te schenken.
Barista bereid een Latte Macchiato